Opettajatar juotti oppilaansa juovuksiin – harrasti sitten seksiä heidän kanssaan

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Naimisissa oleva musiikinopettaja Laurie Softley on käyttänyt kuorossaan laulaneita teinipoikia seksuaalisesti hyväksi. Nyt 34-vuotias nainen on ensin tarjonnut 17-vuotiaille alkoholia ja harrastanut sen jälkeen heidän kanssaan seksiä.

Yhdistyneessä kuningaskunnassa sijainneen Duffieldin kaupungin Ecclesbourne Schoolin musiikinopettaja irtisanottiin työtehtävistään viime vuonna, koska hän oli harrastanut toistuvasti seksiä oppilaidensa kanssa. Laurie Softley oli pyytänyt teini-ikäiset pojat kotiinsa pubista. Sen jälkeen hän oli tarjoillut pojille alkoholia, The Sun uutisoi.

Seksiakti oli puolestaan käynnistynyt suutelusta, jonka jälkeen opettajatar oli ryhtynyt riisumaan vaatteitaan. Nainen oli harrastanut oppilaidensa kanssa seksiä makuuhuoneessaan. Pojat eivät uskaltaneet aiemmin kertoa asiasta, koska he pelkäsivät musiikinopettajan saavan sen takia potkut. Tapaukset ovat käyneet jo vuosina 2012-2016.

MySpace