Mikael Gabrielilta pysäyttävä somepäivitys: ”Kiitos kaikesta 2006-2018”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Syyskuussa singlensä Pidä musta kii julkaissut suosikkiräppäri Mikael Gabriel jää pitkälle tauolle. Hän kertoi asiasta Facebookissa julkaisevassa koskettavassa päivityksessään. Kesäkuussa julkaistu Ääripäät on Mikael Gabrielin viides studioalbumi.

Albumin viimeinen singlelohkaisu enteili artistin vetäytymistä musiikin parista pitkäksi aikaa. Päivityksessään Mikael Gabriel kertoo tehneensä jo kymmenen vuoden ajan musiikkia ja olleensa kiertueella pysähtymättä kertaakaan nauttimaan työnsä hedelmistä.

– Mä päätin nyt ottaa luovan tauon musiikin tekemisestä. Aion kasvaa artistina ja ihmisenä, monipuolistua musiikintekijänä, ja luoda mun musiikkia samalla fiiliksellä, millä tähän aikoinaan rakastuin. Aion matkustella ja hakea inspiraatiota niin musiikkihommiin ku omaan elämäänki. Mulla on ollut siihen pitkään jo mahdollisuus, mutta ei aikaa, Mikael Gabriel kirjoittaa.

– Haluun keskittyä omaan hyvinvointiin enemmän jotta voin auttaa täysillä muita. Aion keskittyä enemmän myös mun artisteihin ja viedä heitä eteenpäin. Mä tuun nyt olemaan pidempään pois, eli ainaki koko vuoden 2019. Aion tulla takas vasta ku tuntuu oikealta ja mulla on entistä enemmän annettavaa.

Mikael Gabriel tekee vielä sovitut keikat, joista viimeinen nähdään Helsingin Nosturissa 15. joulukuuta. Sitten on vielä vuorossa kuusi laivakeikkaa ensi vuoden helmikuussa, minkä jälkeen suosikkiartisti jättää esiintymislavat. Maaliskuussa vuorossa on tosin vielä elämäkerran julkaiseminen. Lopuksi räppäri lähettää vielä terveisiä faneilleen.

– Mun faneille: mulla tulee teitä ja teijän juttuja niin ikävä. Mä rakastan jokaista teistä täydellä sydämelläni ja olen ikuisesti kiitollinen et oon saanu ja saan tätä teille tehdä. Jokainen teistä on mulle perhettä. Kiitos kaikesta 2006-2018 tää on ollu uskomaton matka. I WILL BE BACK *Arnold voice*

M.