Nainen söi 1,5 kiloa metalliesineitä – poistettiin leikkauksella

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Intialainen noin 45-vuotias nainen on hakeutunut sairaalahoitoon vatsakipunsa takia. Lääkärit huomasivat röntgenkuvista naisen syöneen järkyttävän määrän metalliesineitä, jotka olivat jääneet hänen vatsaansa. Esineet poistettiin leikkauksella.

Intian Maharashtran kaupunginsairaalaan hoitoon hakeutuneen naisen vatsalaukusta poistettiin rautanauloja, muttereita, ruuveja, hakaneuloja, pinnejä, käsikoruja, metalliketjuja ja sormuksia. Metalliesineitä oli kertynyt vatsalaukkuun yhteensä 1,5 kilogrammaa. Hänet todettiin mielenterveydeltään epävakaaksi, ja siksi nainen on toimitettu viranomaisten huostaan oikeuden määräyksestä.

Yksi naisen syömistä hakaneuloista oli eksynyt keuhkoihin. Toinen törötti hänen vatsalaukussaan. Sangita-nimellä kutsuttu nainen oli leikkauspöydällä 2,5 tuntia, jotta kirurgit saivat kaikki esineet poistettua. Nainen kärsii yhdestä Pica-oireyhtymän muodoista, Times Of India uutisoi.