Koiranpennun tassuralli ihastuttaa – piristää harmaankin päivän

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pörröinen eurasierin pentu nimeltään Ender on saanut runsaasti faneja, vaikka se on vasta neljä kuukautta vanha. Enderillä on pian 20.000 seuraajaa Instagramissa, ja sen Youtube-kanavan videot leviävät netissä huimaa vauhtia.

Yksi parhaimmista videokoosteista on Enderin suorittama tassutanssi. Ender näyttää steppaavan tassuillaan ennen ruoan saamista ja sen omistajat ovat kuvanneet liikehdintää. Taltioinneista on tehty minuutin pituinen piristystä ihmisten elämään tuova kooste.

Ender on vasta pikkuinen karvapallero. Siitä kuitenkin kasvaa ajan kanssa säkäkorkeudeltaan noin puolen metrin kokoinen pystykorva. Eläinvideoiden on todistettu tieteellisesti parantavan ihmisten mielialaa, joten Enderin Youtube-kanava kannattaa panna kirjanmerkkeihin huonoja päiviä varten.