Claudia Romani yläosattomissa suomalaislaivalla – riisui risteilyllä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialaissyntyinen bikinimalli Claudia Romani nimettiin taannoin maailman seksikkäimmäksi jalkapallotuomariksi pätevöidyttyään jalkapallotuomariksi. Taannoin Romani nähtiin suomalaisen Myllykosken Pallo -joukkueen pelipaidassa, mutta nyt hän on suunnannut Karibian risteilylle.

Miamissa asuva kurvikas kaunotar on suunnannut nykyisestä kotikaupungistaan risteilemään hulppealla M/S Mariner of the Seas -risteilyaluksella, joka on rakennettu Suomen Turussa ja valmistunut vuonna 2003. Bahaman lipun alla seilaava 311-metrinen luksusristeilijä vei myös Claudia Romanin luonnollisesti Nassauun, jossa tämä poseerasi yläosattomissa laivan parvekkeella.

Realitysarja Secret Storyn tähtenä nykyisin nähtävä Claudia Romani rankattiin taannoin maailman seksikkäimpien bikinimallien kärkijoukkoon. Playboy-lehden Italian versiossa poseerannut kaunotar on asunut vuodesta 2010 saakka Miamissa, Yhdysvalloissa. Viisivuotiaasta saakka kasvissyöjänä elänyt neitokainen pyrkii monipuoliseen ruokavalioon ja kuntoilemiseen. Taannoin Romani valittiin Italian Playboy-lehdessä Vuoden 2016 bruneteksi.