Riita pikaruokalassa – työntekijä pahoinpiteli pomonsa pekonilla

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Pekoni on aiheuttanut ilmiriidan Etelä-Carolinassa sijaitsevassa McDonald’s -ravintolassa. Ravintolan kokki ja ravintolapäällikkö ajautuivat tukkanuottasille, koska kokki oli maistellut paistamaansa pekonia ruoanlaiton yhteydessä.

Yhdysvaltojen Blufftonin kaupungissa sijaitseva pikaruokalakokki oli kielloista huolimatta syönyt ravintolassa valmistamaansa pekonia. Ravintolapäällikkönä McDonald’sissa työskentelevä Tequila Cohen oli pyytänyt kokkina työskennellyttä Josefina Jimenezia lopettamaan sian kylkisiivujen napostelemisen. Lopulta Jimenez suuttui.

Kokki ajoi ravintolapäällikkönsä nurkkaan ja yritti väkisin syöttää hänelle pekonia. Tilannetta sivusta seurannut kolmas työntekijä soitti paikalle poliisit selvittämään tilannetta. Jimenez oli kuitenkin lähtenyt karkuun ennen viranomaisten saapumista, mutta naista odottaa pahoinpitelysyyte, The Smoking Gun uutisoi.