Kohuräppäri Tekashi 6ix9ine pidätetty Yhdysvalloissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime kesänä Suomessa Blockfesteillä esiintynyt 22-vuotias kohuräppäri 6ix9ine on ollut viime aikoina otsikoissa lähinnä ikävien asioiden merkeissä. Äskettäin hänen musiikkivideonsa kuvauksissa tapahtui vakava ampumavälikohtaus, kun Beverly Hillsissä sijaitsevaan kartanoon ammuttiin laukauksia ohi ajaneesta autosta.

Tekashi, Blockfest 2018, Kuva: Santeri Saarinen Kovajätkä Photography

Nyt uutiskanava NBC raportoi, että räppäri on pidätetty New Yorkissa, Yhdysvalloissa. Tekashi 6ix9ine, oikealta nimeltään Daniel Hernandez, otettiin poliisin toimesta kiinni epäiltynä rahan kiristämisestä ja laittoman aseen hallussapidosta.

Tekashi, Blockfest 2018, Kuva: Santeri Saarinen Kovajätkä Photography

Tarkempia tietoja epäilyistä ei vielä ole julkistettu. Tekashin odotetaan joutuvan oikeuden eteen varhain tiistaiaamuna Suomen aikaa. Hän voi olla nyt vakavissa ongelmissa, sillä räppäri oli pidätettäessä ehdonalaisessa lapsen seksuaalista hyväksikäytön vuoksi. New Yorkin poliisin mukaan räppärin kanssa samaan aikaan pidätettiin myös hänen ystävinään tunnetut Kifano ”Shotti” Jordan, Jensel ”Ish” Butler ja Raheem ”Crippy” Walter.