Paris Hilton ja Chris Zylka erosivat – unelmahäät on peruttu!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Rikas hotellisuvun perijätär ja liikenainen, 37-vuotias Paris Hilton, oli astumassa vihille näyttelijä Chris Zylkan kanssa. Pariskunta on nyt eronnut kymmenen kuukautta kestäneen kihlauksen jälkeen.

Kaksi vuotta seurustelleet ja kymmenen kuukautta kihloissa olleet Paris Hilton ja Chris Zylka ovat eronneet. Aiemmin umpirakastuneiden sydänkäpysten tiet ovat erkaantuneet jo muutama viikko sitten Entertainment Tonightin mukaan. Suhteesta katosi ensihuuma ja molemmat haluavat avioliiton sijaan panostaa uraansa.

Paris Hilton tulee tekemään enemmän töitä omaa nimeä kantavan parfyymituotemerkin markkinointiin, kun taas Chris Zylka haluaa toimia intensiivisemmin näyttelijänä ja taiteilijana. Paris Hiltonin kihlasormus oli kahden miljoonan dollarin arvoinen 20 karaatin timantilla varustettu.