Joulukoristeissa jyrää nyt odottamaton trendi – hyvästi tylsät rustiikkisävyt

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Jo vuosien ajan ihmiset ovat loihtineet kotiinsa valkoisen joulun koristelun muodossa. Valkoinen tekokuusi on koristeltu laimealla värillä. Nyt tähän on tullut muutos.

Tänä vuonna on trendikästä suosia neonväreissä loistavia joulukoristeita. Väreillä leikitellään rohkeasti ja koristeet ovat runsaita ja näyttäviä. Neonvärejä ja sirkeitä sävyjä nähdään lahjapapereissa, pakettinaruissa ja joulukorteissa.

Jopa joulukuusen valaistus on nyt värikäs aiemman yksivärisen säihkeen sijaan. Perinteisten joulupallojen sijaan kuuseen voidaan ripustaa värikkäitä timantteja, helminauhoja tai foliotasseleita. Tänä vuonna joulu hehkuu kaikissa sateenkaaren eri väreissä, mutta erityisesti niissä kirkkaimmissa.