Klamydia juhlii 30 vuoden uraa jäähallikonsertilla: ”Tulkaa pistämään kunnolla ranttaliksi”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vaasalainen Klamydia-yhtye täyttää tänä vuonna 30 vuotta. Yli 700.000 levyä myynyt yhtye on juhlinut syntymäpäiväänsä kuluvan vuoden ajan keikkaillen ympäri Suomea. Kiertue huipentuu jäähallikonserttiin lauantaina 24. marraskuuta Vaasassa. Illan aikana lavalla nähdään myös yhtyeen itse valitsemat lämmittelijät, punk-yhtye Nyrkkitappelu ja rap-artisti Petri Nygård.

Tammerfest 2016, Klamydia, Kuva: Stara

Juhlakonsertissa lavalla nähdään nykyisen Klamydian kokoonpanon lisäksi kaikki yhtyeessä uran varrella soittaneet jäsenet. Erikoispitkällä juhlakeikailla kuullaan myös harvinaisuuksia, joita ei Klamydian keikoilla muuten ole totuttu kuulemaan.

– On todella mahtavaa nousta kaikkien bändissä soittaneiden ukkojen kanssa samalle stagelle jälleen kerran. Sen tiedän, että joka jätkä nauttii näistä keikoista aivan täpöllä. Enää ei todellakaan olla nuoria, mutta perkele aina vaan iskussa. Tulkaa pistämään kunnolla ranttaliksi koko Klamydia köörin kanssa Vaasan jäähalliin, tästä tulee ikimuistoinen ilta, kertoo yhtyeen laulaja Vesku Jokinen.

– Kotimaisen pitkän linjan yhtyeen juhlakonsertin tuottaminen on aina äärimmäisen suuri kunnia-asia. Tässä tapahtumassa on aivan erityistä latausta ja tulemme tekemään toteutuksesta erittäin näyttävän. Juhlakonsertissa päästään kokeilemaan ensimmäistä kertaa uuden alkoholilain mahdollistamaa mallia, jossa koko jäähalli on anniskelualuetta, promoottori Tommi Mäki kertoo.