Tämäkö luomuvartalo? Kylie Jenner kuin elävä tiimalasi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitytähti ja liikenainen Kylie Jenner nähtiin äskettäin poseeraamassa upeissa kuvissa yhdessä siskonsa Kim Kardashianin kanssa. Kuvat olivat vahvasti photoshopattuja, vaikka Kim tunnetaan poikkeuksellisen kurvikkaasta vartalostaan. Nyt tuoreet kuvat osoittavat, että pikkusisko on nykyisin aivan samaa sarjaa ellei jopa kurvikkaampi.

Kylie Jenner vuonna 2015 epäonnistuneen huulioperaation jälkeen.
Kylie Jenner vuonna 2013, Kuva: Splash

Kylie poseeraa nimittäin sosiaalisessa mediassa nähtävissä kuvissa kullanhohtoisessa pikkumekossa, mutta varsinaisesti huomion varastaa asuvalinnan sijaan tuoreen perheenäidin uskomattoman kurvikas vartalo. Hänen vartalonsa näyttää kokeneen niin merkittävän muodonmuutoksen, ettei esimerkiksi lantion suurentuminen vaikuta enää pelkästään raskauden aikaansaannokselta.

Tyttärensä Stormin syntymän jälkeen Kylie Jenner nähtiin jonkin aikaa hieman luonnollisemmassa tyylissä. Nainen käytti vähemmän meikkiä, antoi pisamansa näkyä ja nautti omasta luonnollisesta hiusväristään. Nyt Kylie Jenner on kuitenkin alkanut jälleen leikittelemään erilaisilla näyttävämmillä tyyleillä.