Teini menetti ajokorttinsa jo 49 minuutissa – rajua ylinopeutta poliisin tutkaan

Autot Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Saksalainen 18-vuotias teinipoika on noussut maailmanlaajuisesti otsikoihin hölmöiynsä takia. Vastikään ajokortin saanut nuori mies päätti esitellä ajotaitojaan kavereilleen. Hän ajoi huomattavaa ylinopeutta poliisin tutkaan ja joutuu nyt käymään autokoulun uudestaan.

Hemerin kaupungissa suoritettuun ylinopeusvalvontaan ajoi mies, jolla ehti olla ajokortti ainoastaan 49 minuutin ajan. Saksan poliisi otti nuoren miehen ajokortin heti hyllylle, koska teini ajoi tutkaan 95 kilometrin tuntinopeutta. Alueen nopeusrajoitus oli 50 kilometriä tunnissa. Teinin kyydissä oli neljä kaveria.

Poliisit antoivat hurjastelijalle kunnon opetuksen, sillä he määräsivät teinin uudestaan kalliiseen autokouluun. Lisäksi nuori mies sai 200 euron sakot, pysyvän merkinnän ajokorttiin ja neljä vuotta kestävän koeajan, joka on normaalisti vain kaksi vuotta, BBC uutisoi.