Mies maksoi varastosta 500 dollaria – sisältä paljastui 7,5 miljoonaa dollaria

Ohhoh! · Tim Isokivi

Huutokaupan metsästäjät -tähti Dan Dotson on tullut tietämättään myyneeksi uransa arvokkaimman varaston. Muutamilla sadoilla dollareilla ostetun varaston sisällöstä paljastui todellinen jättipotti.

Dotson oli huutokaupannut varaston 500 dollarilla nimeämättömälle miehelle. Varaston sisällä oli kassakaappi, jonka ostaja vei lukkosepälle. Kaapin sisällä oli The Blast -sivuston mukaan 7,5 miljoonaa dollaria käteisenä.

Pian varaston ostajaan otti yhteyttä sen alkuperäisen omistajan asianajaja. Neuvotellun sopimuksen myötä varaston sisällön ostajat pitivät 1,2 miljoonaa dollaria ja palauttivat loput rahat niiden alkuperäisille omistajille.

Miehen vaimo paljasti hämmästyttävän tarinan varaston huutokaupanneelle Dan Dotsonille. Huutokaupan metsästäjät -sarjasta niin ikään tutun Rene Nezhodan mukaan hän ei ihmettelisi, mikäli rahojen alkuperä liittyisi mafiaan tai kartellitoimintaan.