Uutuuslaite poistaa läskiä – kohteena kehon ongelma-alueet

Fitness Lifestyle · Terhi Piiroinen

Ihminen ei pysty laihduttamaan vain tiettyä vartalon aluetta, vaan koko kehon rasvaprosenttia pienentämällä saavuttaa myös solakkuutta ongelmakohtiin. Nyt esittelyyn nousee laite, joka tuhoaa vaikeita rasvasoluja.

Jenkkakahvat, vatsaröllykkä, allit tai kaksoisleuka. Näillä sanoilla kuvaillaan usein kehon ongelmakohtia, joiden rasvakerroksesta tuntuu olevan mahdotonta päästä eroon. Rejuva Medical Aesthetics -klikka Los Angelesissa tarjoaa SculpSure-nimistä hoitoa, jossa rasvasoluja poistetaan laserhoidon avulla. Toimenpiteessä tuhotaan jopa 24 prosenttia rasvasta.

Hoito kestää 25 minuuttia kerrallaan ja sen kuvaillaan olevan hoitoaluetta kuumottavaa ja kihelmöivää. Toisinaan potilaalle suoritetaan useampi toimenpide kerrallaan. Insider-sivuston toimittajat kävivät testaamassa laitetta. He olivat tyytyväisiä lopputulokseen, vaikkakin kivun määrä vaihteli eri henkilöiden välillä. Yhden hoitokerran hintaa ei ole paljastettu nettiin.

https://www.facebook.com/insiderlosangeles/videos/vb.688101518016004/914494735376680/?type=2&theater