Naista huijattiin pahemman kerran – tuhlasi omaisuutensa nuoreen rakastajaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kuusikymppinen Diane De Zoysa rakastui silmittömästi Priyanjana De Zoysa -nimiseen nuoreen mieheen lomaillessaan Sri Lankassa vuonna 2011. Nainen vieraili maassa sen jälkeen säännöllisesti, kunnes meni naimisiin nuoren rakastajansa kanssa.

Ystävät ja sukulaiset varoittivat, että parikymppinen Priyanjana De Zoysa käytti iäkkäämpää naista ainoastaan hyväkseen rahan takia. Nainen muutti kuitenkin Sri Lankaan pysyvästi vuonna 2015. Hän osti itselleen ja aviomiehelleen talon.

Lisäksi hän hankki miehelleen oman auton. Kun nainen oli muuttanut maahan, alkoi mies pyytämään häneltä jatkuvasti rahaa, Daily Record uutisoi.

Valitettavasti Priyanjana ammuttiin jengitaistelussa toukokuussa. Skottilainen nainen oli siihen mennessä käyttänyt kaikki säästönsä, yhteensä 100.000 euroa. Lisäksi hän oli joutunut ottamaan velkaa päästäkseen tukalasta elämästään takaisin Eurooppaan. Hänen aviomiehensä suku piti Dianea kotiarestissa, joten nainen joutui pakenemaan vailla varallisuutta takaisin kotimaahansa Skotlantiin.