Ferrarin jättänyt Kimi Räikkönen julkaisi upean somekuvan: ”Uusi alku”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen kaikkien aikojen menestynein Formula 1 -kuljettaja Kimi Räikkönen jätti tänään jäähyväiset Ferrarin formulatallille kahdeksan vuoden uran jälkeen. Ferrarin viimeisin maailmanmestari ja osakilpailuvoittaja julkaisi pian kilpailun jälkeen Facebookissa upean kuvan.

Kuvassa Räikkönen poseeraa seuraavan kahden kautensa Sauber-tallin tyylikkäissä ajohaalareissa, joiden värit ovat valkoinen ja viininpunainen. Kuvansa yhteydessä Jäämies ei lähtenyt tunnelmoimaan, sillä hän totesi siinä lyhyesti vain ”Uusi alku”.

Tänään paljastui myös, että Kimi Räikkönen teki upean eleen lahjoittamalla viimeisen Ferrari-osakilpailunsa ajohaalarin ystävälleen ja kollegalleen Suomeen. Kimi nimittäin lahjoitti ajohaalarinsa Toni Vilanderille, jonka Kankaanpäässä sijaitsevan ravintolan seinälle se tullaan ripustamaan.