Lais Ribeiro rannalla – bikinivartalo ei jätä arvailun varaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialainen supermalli Lais Ribeiro joutui teini-ikäisenä kokemaan kuinka häntä haukuttiin rumaksi ja kurvittomaksi. Nykyisin hänet tunnetaan kuitenkin Victoria’s Secretin enkelinä, joka on poseerannut muun muassa Chanelin, Louis Vuittonin ja Marc Jacobsin mallina.

Tällä kertaa Lais on kuvattu kuvankauniilla uimarannalla Brasilian itärannikolla, jossa hän keikistelee kameran edessä muun muassa punaisissa bikineissä. Supermalli pääsi tutustumaan alueen rantamaisemiin myös helikopterin kyydistä käsin. Lisäksi Ribeiro lomaili äskettäin myös Yhdysvaltojen puolella Havaijilla.

View this post on Instagram

Bahia ☀️

A post shared by Lais Ribeiro (@laisribeiro) on

View this post on Instagram

Cheguei Bahia ☀️

A post shared by Lais Ribeiro (@laisribeiro) on

View this post on Instagram

Chasing water falls 😍🌈🌿💦

A post shared by Lais Ribeiro (@laisribeiro) on

View this post on Instagram

👙👙

A post shared by Lais Ribeiro (@laisribeiro) on

Lais Ribeiroa haukuttiin lapsena kotikaupungissaan rumaksi ankanpoikaseksi. Malliuralle hän päätyi 18-vuotiaana, kun ystävä sai ylipuhuttua hänet mallicastingiin. Paikalliset mallitoimistot eivät hyväksyneet Laisia, koska hän ei ollut tarpeeksi kurvikas. Lopulta hän matkusti New Yorkiin, ja matka muutti hänen elämänsä. Lais Ribeiro otti avioeron ja jätti samalla miehensä ja lapsensa kotikaupunkiinsa ryhtyäkseen supermalliksi.