Menkkakipujen hoito söpömpää kuin koskaan – kuumavesipullo kuin yksisarvinen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerran kuukaudessa naisten munasarjat tuntuvat repeytyvän samaan aikaan navan ja alaselän kautta kaikkiin eri ilmansuuntiin. Viiltävä, kramppaava ja säteilevä kuukautiskipu tarvitsee usein särkylääkettä vaietakseen.

Kramppeja voi hillitä myös pitämällä alavatsan seudulla kuumaa kauratyynyä tai kuumavesipulloa. Firebox-verkkokauppa on tuonut markkinoille ehkäpä maailman suloisimman kivunlievittäjän: Vaaleanpunaisen yksisarvisen, joka toimii kuumavesipullona. Pörröisen pullon sisälle mahtuu litra kuumaa nestettä.

Kuumavesipullo lämmittää myös kylmänä talviyönä peiton alla mukavasti. Yksisarvispullo on valmistettu pehmeästä karvamateriaalista, joten se tuntuu ihanalta vatsaa vasten. Yksisarvisen korkeus on noin 39 senttimetriä.

Firebox