Henkilöstöpäällikkö analysoi TV-sarjojen työpaikat – mukana The Office ja Mad Men

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet hauskat komediasarjat ja elokuvat sijoittuvat käsikirjoituksen päähenkilöiden työpaikalle ja perustuvat työkavereihin ja työilmapiiriin. Nyt henkilöstöpäällikkö Deb Muller päätti ottaa monet suositut elokuvat ja televisiosarjat hieman lähempään tarkasteluun.

Aiemmin verkossa levisi video, jossa oikea lääkäri arvosteli lääkärisarjoissa tapahtuvia leikkauksia ja diagnooseja. Nyt henkilöstöpäällikkö Deb Muller pohtii Glamour Magazine -sivuston julkaisemalla videolla millaisia ongelmia suosittujen televisiosarjojen ja elokuvien työpaikoissa on.

Muller katsoo kohtauksia muun muassa Mad Men ja The Office -televisiosarjoista sekä Blondin kosto -elokuvasta. Kohtauksissa nähtävät tilanteet ovat saattaneet katsojasta tuntua hauskalta tai kevyeltä draamalta, mutta todellisuudessa niissä nähtävä toiminta olisi usein työpaikkakiusaamista ja seksuaalista ahdistelua.