Anoppi laskuttaa perheenjäseniltään 15 euroa jouluruoasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tarkan markan taloudenpito on aina paikallaan, mutta jotkin traditioista olisi hyvä pitää säästölinjan ulkopuolella. Niin ei kuitenkaan ole käymässä eräässä brittiperheessä, jossa jouluruoka on yllättäen tullut maksulliseksi.

The Sun -lehti uutisoi, että erään brittiläisen uusperheen anoppi on ilmoittanut laskuttavansa jouluruoasta perheenjäseniltä 15 euroa kultakin, koska aikoo tilata ruoat valmiina itse tekemisen sijaan.

Vaatimus tuli julkisuuteen, kun äidin poikaystävä kieltäytyi maksamasta oman äitinsä vaatimaa maksua ja päätti suunnata perheineen viettämään joulua toisaalle. Tapaus on aiheuttanut vilkkaan keskustelun sosiaalisessa mediassa, jossa toiset ovat tyrmänneet ajatuksen kauhistuttavana ja epäkohteliaana.

Toiset taas pitävät miestä tiukkapipona tämän kieltäydyttyä maksamasta ruoastaan omalle äidilleen. Perheessä on kahden aikuisen lisäksi neljä lasta, eikä poikaystävä halunnut maksaa lapsuudenkodissaan ravintolahintoja jouluruoastaan.