Poliisi pidätti söpön koiranpennun – vapautui somekohun ansiosta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vasta neljä kuukautta vanha koiranpentu Bungle on noussut otsikoihin jouduttuaan poliisin haltuun. Sosiaalisessa mediassa nousseen kohun ansiosta koira on sittemmin vapautettu. Poliisi nappasi chow chow -rotuisen Bunglen Iso-Britannian Towcasterissa.

Kotoaan karannut koiranpentu puri poliisia, joten se vangittiin vaarallisiin koiriin liittyvään lakiin vedoten. Lain mukaan Bunglea olisi saatettu pitää poliisin hallussa jopa yhdeksän kuukauden ajan. Sen omistajat, David ja Susan Hayes kuvailivat tapausta The Sun -lehdelle suhteettomaksi koiran nuoresta iästä johtuen.

Tapauksen saaman mediahuomion ansiosta yli 10 000 ihmistä allekirjoitti Bunglen vapauttamista vaativan adressin. Somekohu auttoi, sillä koiranpentu on sittemmin vapautettu takaisin Hayeseille.