Kuvankaunis hääkuvaaja harrasti seksiä häävieraan kanssa – ja virtsasi puun juurelle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Häissä tunnetusti sattuu ja tapahtuu, mutta yleensä kaikkein sekavimmat tapaukset eivät ole niitä, jotka on palkattu hääjuhlaan työskentelemään. Nyt Yhdysvaltojen Teksasissa on kuitenkin sattunut tapaus, jossa hääkuvaaja pääsi toden teolla vauhtiin.

Kuvankaunis mallina työskentelevä 26-vuotias Katherine Mehta oli palkattu ottamaan valokuvia häistä, mutta hänen juhlansa päättyivät hieman toisin. Kaunotar päätyi nimittäin harrastamaan seksiä erään häävieraan kanssa ja lisäksi hän vielä tyhjensi rakkonsa hääpaikan puun juurelle.

Lopulta paikalle soitettiin poliisit, jotka ottivat sekavan hääkuvaajan talteen. Poliisiautoon pantaessa hääkuvaaja oli lisäksi uhkaillut viranomaisia. Mehta joutui omien sanojensa mukaan ongelmiin, koska hänen juomaansa oli lisätty jotain sinne kuulumatonta, kuten tyrmäystippoja.

Lähitulevaisuudessa nähdään uskooko tuomari selityksen, sillä nainen on saanut syytteet muun muassa julkijuopottelusta. Hääkuvaajan tarinaa tukee se, että poliisi löysi paikalta Xanax-lääkkeitä. Kuvaaja tunnetaan malliurallaan artistinimellä Max McIntyre.