Poliisi etsii naista ahdistellutta: ”Justin Bieberin kaksoisolento”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poliisin tietokoneella luoma kuva epäillystä ahdistelijasta on herättänyt hilpeyttä sosiaalisessa mediassa. Mies muistuttaa kuvassa huippusuosittua kanadalaista poptähteä.

Iso-Britannian Northamptonshiren poliisilaitoksen mukaan mustaan baseball-lippikseen pukeutunut mies tarrasi naista takapuoleen ja yritti suudella häntä väkisin. Monet huomauttivat epäillyn näyttävän kuvassa Justin Bieberiltä.

Yhdennäköisyys poptähden kanssa ei ollut ainoa sosiaalisen median vääräleukia naurattanut yksityiskohta. Jotkut nimittäin myös kyseenalaistivat kuinka epäilty kykeni kourimaan naista, vaikka hän on kuvan perusteella selkeästi kädetön.

Police investigating an incident of inappropriate sexual touching in Northampton have released an e-fit of the…

Publiée par Northamptonshire Police sur Jeudi 22 novembre 2018