TVOF-kilpailija Anamaria Rusi julkaisee esikoissinglensä: “Pelottavan henkilökohtainen”

Viihdeuutiset · Stara.fi

The Voice of Finlandissa viime kaudella valloittanut romanialaissyntyinen poplaulaja Anamaria Rusi julkaisee esikoissinglensä itsenäisyyspäivänä 6. joulukuuta. Romanialaissyntyinen tätä nykyään Naantalissa asustava laulajalupaus on työstänyt yhdessä vaasalaisen tuottaja Janne Hyötyn kanssa Never Gets Old -nimisen kappaleen.

Kuva: Marika Kiviharju

– Tämä kappale syntyi yhteistyönä omista ajatuksistani ja se on pelottavan henkilökohtainen. Biisi kertoo miten asiat tässä elämässä muuttuvat ja vanhenevat, mutta rakkaus on ja pysyy. Välillä riidellään ja mennään eri suuntiin, mutta loppupeleissä aina palataan yhteen. Tähän sanomaan voi jokainen samaistua helposti, Anamaria toteaa.