Botox-bileet karusti pieleen – huulet paisuivat kuin pullataikina

Ohhoh! Terveys · Stara.fi

Kauneusleikkaukset ja erityisesti huulten täyttäminen keinotekoisilla aineilla on lisääntynyt viime vuosina huolestuttavasti, sillä lähinnä ankkaa muistuttavia naisia liikkuu runsaasti myös Suomen julkkispiireissä.

Nyt eräs kaunis nuori brittinainen on saanut kokea karulla tavalla, että huulten täyttäminen olisi kannattanut jättää tekemättä. Leicestershiressä asuva 29-vuotias Rachael Knappier osallistui yhdessä ystäviensä kanssa niin sanottuihin Botox-bileisiin, joissa kasvojen alueelle lisättiin keinotekoisia aineita.

Hän itse päätti muutaman kuohuviinin jälleen paisuttaa huulensa muodottomaksi, mutta tulos olikin jotain aivan muuta kuin mitä hän odotti. Operaation tehnyt nainen oli alalle kouluttamaton entinen vanki, mutta sitä Rachel ja hänen ystävänsä eivät tienneet. Ystävän olohuoneessa tehdyn operaation jälkeen huulet alkoivat nimittäin paisua täysin muodottomiksi.

Knappierin Facebookissa julkaisema valokuva kertoo millainen tulos voi olla, jos keinotekoisia täyteaineita käytetään varomattomasti. Hän oli menettää toisen huulensa kokonaan, mutta se onnistuttiin kuitenkin pelastamaan sairaalassa hätäleikkauksella ja antihistamiinilla. Lääkärit totesivat naisella anafylaktisen allergiareaktion ja verisuonitukoksen.