Tässä se on! Juice-elokuvan odotettu traileri julkaistiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jouluna ensi-iltansa saavan kotimaisen Juice-elokuvan uusin traileri on julkaistu. Video on leikattu Los Angelesissa, jossa elokuvan tuotantoyhtiö parhaillaan työstää seuraavaa elokuvaa Juice-leffan ohjaajan Teppo Airaksisen kanssa.

– Näytimme Juice-elokuvaa amerikkalaiselle kumppanillemme ja he innostuivat elokuvastamme niin paljon, että halusivat tehdä trailerin. Päädyin sitten tekemään tiivistä yhteistyötä losangelesilaisen trailerileikkaajan kanssa ja oli hienoa huomata, että hyvät tarinat kiinnostavat kulttuurieroista ja kielestä huolimatta, tuottaja Marko Talli valottaa.

– Suurin ero kotimaisten ja amerikkalaisten välillä on se, että jenkit tekevät kestoltaan pidempiä ja suoraviivaisempia trailereita, Talli jatkaa.

Juice-elokuvasta julkaistaan kuuden kappaleen soundtrack, jossa ovat mukana legendaarisimmat Juice-klassikot kuten Heinolassa jyrää, Juankoski here I come, Marilyn, Viidestoista yö, Syksyn sävel ja Musta aurinko nousee. Kappaleet tulkitsee levyllä elokuvan päätähti Riku Nieminen.

Leffaa juhlitaan Juicen kotikaupungeissa Kuopiossa 11. joulukuuta ja Tampereella 12. joulukuuta. Finnkinon teattereissa esitettävän elokuvan jälkeen Kuopion Musiikkikeskuksessa ja Tampereen Tullikamarin Pakkahuoneella lavalle nousee Juice Originals solistinaan Riku Nieminen.