Vuosien oikeustaistelu sovittiin – naapuri väitti Justin Bieberin heitelleen taloaan munilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Justin Bieberin ja entisen naapurin välinen hämmentävä oikeustaistelu on saanut päätöksen. Laulajan entiset naapurit syyttivät häntä muun muassa kananmunilla vandalisoinnista.

Jeffrey ja Suzanne Schwartz nostivat vuonna 2015 oikeusjutun Bieberiä vastaan. Tähden naapureiden mukaan Bieber aiheutti heille henkistä kärsimystä muun muassa sylkemällä Jeffreyn kasvoille, juhlimalla kovaäänisesti, käyttämällä huumeita ja heittelemällä kananmunia pariskunnan kotia kohti.

Nyt Justin Bieber ja naapurit ovat Page Six -sivuston mukaan viimein sopineet tapauksen perusteellisesti. Sovinnon ehtoja ei ole toistaiseksi paljastettu julkisuuteen.

Elokuisessa oikeuskäsittelyssä tuomari Elaine W. Mandel kyseenalaisti kanteen nostajien väitteet. Hän hiillosti Schwartzin asianajajaa selittämään, minkälaisia vahinkoja Bieber käytännössä aiheutti ja kuvaili niitä lopulta minimaalisiksi.