Guinnessin ennätystenkirja paljasti tuoreet ennätykset

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monien esimerkillisten tapausten myötä on voitu oppia, että ihmiset pystyvät hallitsemaan todella uskomattomia taitoja pitkän harjoittelun lopputuloksena. Osa niistä taidoista saa tekijänsä pääsemään jopa Guinnessin ennätystenkirjaan.

Guinness World Records -kanava on julkaissut nyt YouTube-videon, jossa nähdään millaisia ennätyksiä ihmiset ovat onnistuneet tekemään ja rikkomaan viime kesän aikana. Noin kymmenenminuuttisen videon aikana nähdään monia upeita suorituksia, joiden päätteeksi tekijät ovat saaneet hurrata uuden ennätyksen tekemisen ansiosta.

Aiemmin moni uusista ennätyksistä kiinnostunut pysyi perillä uusista ennätyksistä uutisten ja fyysisen Guinnessin ennätystenkirjan avulla. Nykyään uusia ennätyksiä on kuitenkin helppo seurata lähes reaaliajassa internetin välityksellä ja nähdä suorituksista myös videomateriaalia.