Narkkareiden ryhmäseksi päättyi sairaalaan

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Etelä-Carolinassa 22. lokakuuta iltavuorossa olleet poliisit joutuivat vastaamaan erikoiseen hätäpuhelinkutsuun. 26-vuotias Cameo Louise Luchka oli yrittänyt purra seksikumppaninsa peniksen irti. Viranomaiset riensivät Hanahan-kaupungissa sijainneelle tapahtumapaikalle.

The Smoking Gun kertoo poliisien tavoittaneen paikalta miehen, 31-vuotiaan Steven Nortonin, joka kertoi Luchkan saapuneen hänen asuntoonsa harrastamaan kimppakivaa hänen ja toisen miehen kanssa. Sessio oli kuitenkin mennyt mönkään, koska nainen oli nauttinut liikaa huumeita ja lähestyi sammumispistettä. Norton pyysi Luchkaa poistumaan.

Nainen kuitenkin kieltäytyi ja yritti purra Nortonin peniksen poikki. Poliisit löysivät metampfetamiinia ja heroiinia nauttineen naisen konttaamasta asunnosta alastomana. Hän ei totellut poliisien käskyjä, vaan haukkui, ulvoi ja sihisi viranomaisille. Luchka sai iskun etälamauttimesta ja hänet toimitettiin sairaalaan.