Raajattomana syntynyt nainen osoittaa – rajoitteet ovat vain omassa päässä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Jokaisella ihmisellä on oman elämänsä kokoiset ongelmat. Osa saattaa vaipua epätoivoon lempifarkkujen mentyä rikki tai kodin kylpyhuoneremontin elämää hankaloittavasta vaikutuksesta.

Toiset taas joutuvat kohtaamaan elämässään suuria menetyksiä tai käymään läpi taisteluita, jotka mullistavat kertaheitolla kaiken. Zimbabwesta kotoisin oleva Sinikwe Kademaunga on elävä esimerkki siitä, että asenne ratkaisee aina.

Hän on syntynyt ilman terveitä raajoja, eli hänellä ei ole tavallisia ja täysikasvuisia jalkoja ja käsiä. Silti 24-vuotias kaunotar on onnistunut selviytymään elämästä voittajana – ja vieläpä onnellisena sellaisena.

Afrikkalainen nainen toimii nykyään motivaatiopuhujana ja kauneusbloggaajana. Hän näyttää pikkuasioiden kanssa painiville ihmisille, että rajoitteet ovat useimmiten vain omassa päässä. Sinnikkäällä asenteella pääsee pidemmälle kuin negatiivisuuden kierteeseen heittäytymällä.