Näinkin voidaan keilata! Hullunkuriset tyylit videolla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomeenkin takavuosina rantautuneet keilahallit houkuttelevat ihmisiä viettämään iltojaan painavalla pallolla keiloja kaataen. Keilailussa on tietty tapa vierittää palloa rataa pitkin, jotta se lopulta kaataisi mahdollisimman monta keilaa.

Nyt on julkaistu hauska koostevideo perinteisistä tavoista poikkeavista keilailun tyylinäytteistä. Videolla nähdään, kuinka harrastajat kokeilevat uudenlaisia tapoja vierittää palloa rataa pitkin. Useissa tapauksissa he tekevät myös kaadon.

Keilapalloa vieritetään haarojen välistä, potkaisemalla tai jopa heittämällä koripallon tyyliin. Keilailu on erityisen suosittua Yhdysvalloissa, joissa sen kerrotaan syntyneen varsinaiseksi lajiksi 1800-luvun puolivälissä. Suomeen laji saapui 1920-luvulla.

BOWLING

You've been bowling all wrong 🔥🎳

Publiée par Whistle Worthy sur Mercredi 27 juin 2018