Rosie ja Jude kääntävät katseita kadulla – tyyli kuin lastenelokuvasta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lontoossa asuvat parikymppiset kämppikset ovat kuin toistensa vastakohtia ulkonäöllisesti. Rosie Hinton -niminen nuori nainen on kuin sateenkaaren räjähdyksen jäljiltä suoraan yksisarvisten maasta, kun taas hänen kämppiksensä Jude Bishop on enemmän elämän synkemmällä puolella kulkeneen näköinen.

Rosie ja Jude jakavat asuntonsa. Rosien huone on pastellisävyjä täynnä oleva pehmoleluluola, kun taas goottityyliin mieltyneen Juden huoneesta on karsittu kaikki ylimääräinen tilpehööri keskittyen mustaan ja valkoiseen värimaailmaan. Molemmat naiset myöntävät pakenevansa todellisuutta omiin maailmoihinsa, jotka ovat täysin itseään miellyttävän teeman täyttämät.

Kaksikko on keskittynyt tyylin ylläpitämiseen ja sen vaalimiseen. He ovat jakaneet vaatehuonetta ja kylpyhuonetta myöten kaiken itselleen sopivaksi. Jopa hammastahnat ovat omanlaisiaan.

Naiset tapasivat toisensa opiskeluaikoina, koska he molemmat erottuivat massasta. Nyt he ovat hitsautuneet yhteen ja tietävät, että ymmärtävät toisiaan parhaiten. He eivät tee kaikkea huomion takia, vaan heidän tarkoituksenaan on näyttää juuri siltä miltä itse haluavat välittämättä muiden mielipiteistä.