Ikä on vain numeroita – yltiörakastuneen parin ikäero 30 vuotta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Julkisuudessa on monta pariskuntaa, joiden ikäero on huomattavasti tavanomaista suurempi. Esimerkkinä mainittakoon suomalainen iskelmätähti Danny ja hänen avovaimonsa Erika Vikman, joiden kemia on puhjennut täyteen liekkiin 50 vuoden ikäerosta huolimatta.

Yhdysvaltojen Arkansasissa asuva 24-vuotias Wesleigh sanoo, että ei pystyisi seurustelemaan ikäisensä miehen kanssa. Hänen mukaansa nuoremman sukupolven edustajat eivät ymmärrä naisten aivoituksia yhtä hyvin kuin iäkkäämmät herrat. Sen takia hän onkin rakastunut itseään 30 vuotta vanhempaan Vinceen.

Little Rockin kaupungissa tavallista perhe-elämää elävä pariskunta todistaa, että rakkaus ei katso ikää, jos liiton molemmat osapuolet ovat virallisesti aikuisiässä. Kaksikko rakastui treffisivuston välityksellä. Nyt he ovat pitäneet yhtä kolmen vuoden ajan ja heille on siunaantunut yhteistä jälkikasvua. Vincellä on edellisestä liitostaan poika, joka on kaksi vuotta hänen nykyistä vaimoaan vanhempi.