Victoria ja David Beckham juhlivat hääpäiväänsä – häistä kulunut jo 19 vuotta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Victoria ja David Beckham ovat yksi julkisuuden seuratuimmista pareista. Kummankin sosiaaliset mediat hehkuvat perheonnea, ja vanhemmat jaksavatkin aina hehkuttaa heidän rakkauttaan toisiansa kohtaan ja kehua kasvavia lapsiaan.

Nyt kaunis aviopari on juhlistanut yhdessä heidän pitkää taivaltaan. Victoria ja David Beckham juhlivat taannoin näyttävästi hääpäiväänsä, josta oli kulunut jo 19 vuotta. Victoria Beckham julkaisi tuolloin Instagram-kanavallaan yhteiskuvan, jossa pariskunta nähtiin juhlimassa hääpäivää illallisen merkeissä.

Kuvan yhteydessä Victoria vannoo rakkauttaan miehelleen. Myös David julkaisi omalla kanavallaan saman kuvan, jonka yhteydessä hän kertoi Victorian olevan kaikista uskomattomin vaimo ja äiti heidän lapsilleen. Kuvat ovat nousseet nyt uudelleen otsikoihin, kun julkkisparin kotiin yritettiin äskettäin murtautua.

View this post on Instagram

19 years!!! X I love u so much x

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on