Duudson-Jarno romahti: ”Keräsin viikon rohkeutta julkaista tämän”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset Duudsonit ovat menestyneet erittäin upeasti maailmalla, sillä heidät tunnetaan nykyisin ohjelmiensa ja kiertueidensa kautta Australiasta Yhdysvaltoihin ja Suomesta Sveitsiin. Osa ryhmän jäsenistä on asunut enemmän tai vähemmän vakituisesti Yhdysvalloissa, jossa tiimi on tehnyt myös tuotantojaan. Hollywood tarjoaa aniharvoin ihmiselle menestystä ja mainetta.

View this post on Instagram

Keräsin viikon rohkeutta julkaista tämän kirjoituksen. Olen henkisesti piiskannut ja solvannut itseäni siitä että en ole riittävän hyvä, että minun pitäisi olla parempi, EN riitä ennenkuin olen menestynyt tässä kaupungissa. Ja mikään pieni menestys ei riitä. Sen pitää olla suurta…oma ohjelma, elokuva, ohjaustyö ja sitä kautta voin olla onnellinen. Tämä on johtanut valtavaan ahdistukseen ja alas painettuihin tunteisiin. Tänään astuin hotellini 16. kerroksessa huoneeni parvekkeelle. Siitä on 5kk kun olen vieraillut enkelten kaupungissa viimeksi. Kirkas valo iskee silmilleni, Los Angeles avautuu edessäni, näen Downtownin pilvenpiirtäjät, Hollywood kyltin, kaupunki jatkuu silminkantamattomiin… yhtäkkiä kaikki tuntemattomat tunteeni nousevat pintaan. Romahdan parvekkeen lattialle itkien.  Vihdoin tunnen ja uskallan tuntea nämä tunteet, joita en ole osannut tuntea niiden 14 vuoden aikana joina olen täällä vieraillut tai asunut. Tunnen pelkoa, jännitystä, riittämättömyyttä, koti-ikävää, ahdistusta. Itku tuntuu hyvältä. Olen uskonut että tämä kaupunki voisi korjata minut, jos menestyisin täällä niin olisin ehjä ihminen. Ymmärrän että se on valhe. Riitän tälläisenä kuin olen ❤ Jarno Laasala, Hollywood 24.11.2018 WROTE THIS 1WEEK AGO. HAVEN'T BEEN BRAVE enough to publish this before. I've mentally and verbally abused myself, telling myself I'm not good enough, I should do better and only after succeeding in this city I'm good enough. And no small success is enough. Only through great success like directing a hit TV show I can found happiness. This has led to tremendous anxiety and unfelt emotions. I walk to my hotel room's balcony. Bright light strikes my eyes, LA opens in front of me, I see skyscrapers, the Hollywood sign … suddenly all my unfelt emotions rise to the surface and I start crying. At last I dare to feel these emotions that Ive not been able to feel during these 14 years when I've visited or lived in this city. I feel fear, anxiety, inadequacy and discomfort. Crying feels good. I have believed this city could fix me but only if I have succeed here.I realize that this is a lie. I'm enough and complete already, just the way I am right now. ❤

A post shared by Jarno Laasala (@jarnodudeson) on

Nyt Duudsonien Jarno Laasala on kirjoittanut sosiaalisessa mediassa koskettavan kirjoituksen siitä miten hän ei onnistunut tekemään henkilökohtaista läpimurtoa Hollywoodissa.

– Keräsin viikon rohkeutta julkaista tämän kirjoituksen. Olen henkisesti piiskannut ja solvannut itseäni siitä että en ole riittävän hyvä, että minun pitäisi olla parempi, EN riitä ennenkuin olen menestynyt tässä kaupungissa. Ja mikään pieni menestys ei riitä. Sen pitää olla suurta…oma ohjelma, elokuva, ohjaustyö ja sitä kautta voin olla onnellinen, Jarno Laasala kirjoittaa.

– Tämä on johtanut valtavaan ahdistukseen ja alas painettuihin tunteisiin. Tänään astuin hotellini 16. kerroksessa huoneeni parvekkeelle. Siitä on 5kk kun olen vieraillut enkelten kaupungissa viimeksi. Kirkas valo iskee silmilleni, Los Angeles avautuu edessäni, näen Downtownin pilvenpiirtäjät, Hollywood kyltin, kaupunki jatkuu silminkantamattomiin… yhtäkkiä kaikki tuntemattomat tunteeni nousevat pintaan. Romahdan parvekkeen lattialle itkien, Jarno kirjoittaa.

– Vihdoin tunnen ja uskallan tuntea nämä tunteet, joita en ole osannut tuntea niiden 14 vuoden aikana joina olen täällä vieraillut tai asunut. Tunnen pelkoa, jännitystä, riittämättömyyttä, koti-ikävää, ahdistusta. Itku tuntuu hyvältä. Olen uskonut että tämä kaupunki voisi korjata minut, jos menestyisin täällä niin olisin ehjä ihminen. Ymmärrän että se on valhe. Riitän tälläisenä kuin olen.

Kirjoitus on saanut suuren suosion sosiaalisessa mediassa, sillä sen rehellisyys vetoaa suomalaisiin. Kuten edellä todettiin, vain aniharva saa aidosti jalansijaa Hollywoodissa, joten kysymys onkin yleensä koska ihminen itse huomaa tilanteensa.