Johanna Pulkkinen upeissa somekuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkisneitokainen Johanna Pulkkinen tuli suomalaisille tutuksi alunperin Big Brother -ohjelmasta, mutta sittemmin hänet on nähty myös muun muassa Viidakon tähtösissä ja Aurinkorannan tähtösissä. Sittemmin Johanna perusti perheen ja nykyisin hän on jo pienen pojan äiti.

https://www.instagram.com/johanna_pulkkinen/

Aktiivisesti sosiaalisessa mediassa kuviaan ja videoitaan julkaiseva Johanna Pulkkinen on nyt esitellyt tuttuun tapaansa verkossa todella näyttävää kaula-aukkoaan ja kurvejaan.

View this post on Instagram

🖤

A post shared by Johanna Pulkkinen (@johanna_pulkkinen) on

Valtavat silikonirinnat ja erinäisiä muita täytteitä vartaloonsa jo aiemmin hankkinut Johanna julkaisi aikoinaan verkossa myös kohua aiheuttaneen videon, jossa hänen huuliinsa lisättiin kauneusklinikalla keinotekoista täytettä.