Varkaat iskivät Miley Cyrusiin – saaliiksi 10 000 dollarin edestä kitaroita

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Miley Cyrusin epäonni ei ota loppuakseen. Ensin tähden koti tuhoutui Kalifornian maastopaloissa, nyt hän on joutunut mittavan varkauden uhriksi. Varkaat ovat iskeneet Miley Cyrusin San Fernandossa sijaitsevaan varastotilaan.

Varkaiden mukaan päätyi 10 000 dollarin arvosta tähden omistamia arvokkaita kitaroita. Rikolliset eivät vieneet varastosta mitään muuta. TMZ-sivuston mukaan lokakuussa tapahtunut varkaus oli vähällä jäädä huomaamatta.

Miley oli aluksi luullut jonkun hänen perheenjäsenistään vain lainanneen soittimia. Miley Cyrusin 2.5 miljoonan dollarin koti paloi tulipalossa marraskuun alussa. Tähti onnistui pakenemaan ajoissa paikalta poikaystävänsä Liam Hemsworthin ja lemmikkieläintensä kanssa.