Hyeenalauma piiritti leijonan – yllätyskäänne saa uskomaan rakkauteen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Savannin valtias, Red-niminen leijona, joutui taannoin kiperään tilanteeseen BBC Earthin kuvaajien ollessa paikalla. Noin 20 yksilön hyeenalauma piiritti leijonauroksen. Tilanne kävi todella uhkaavaksi.

Luonto-ohjelmat tarjoilevat tosi-tv.tä parhaimmillaan. Eläimet toimivat ilman käsikirjoitusta täysin vaistojensa varassa. BBC Earthin Dynasties on yksi uusimmista luontosarjoista. Nyt Youtubessa esitellään Red-leijonan koettelemusten hetki.

Ahneesti nauravat hyeenat yrittävät tehdä leijonauroksesta illallista. Leijona panee kampoihin, mutta hyeenoita on liikaa ja energiaa liian vähän. Onneksi paikalle saapuu pelastaja, Tatu-niminen uros. Asetelma muuttuu ja hyeenat lähtevät paniikissa karkuun. Red kiittää Tatua avusta ja video menee heittämällä vuoden parhaimpien taltiointien joukkoon.