Nainen puhdisti kuukautiskupin mukissa – mies joi veden vahingossa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mumsnet-vauvapalstalla kysytään apua yököttävään asiaan, jossa nainen oli puhdistanut kuukuppinsa keitetyllä vedellä tavallisessa kahvikupissa. Valitettavasti hän unohti veden pöydälle. Myöhemmin hän tajusi, että hänen miehensä oli juonut mukin tyhjäksi.

Nainen kysyy netissä, tuleeko hänen kertoa oksettavasta asiasta miehelleen, joka luuli kupissa olevan ainoastaan tavallista keitettyä vettä. Nainen oli hetkeä aiemmin nostanut kuukautiskupin mukista pihtien avulla ja vienyt sen asunnon yläkertaan. Hänen tarkoituksenaan oli kaataa vesi pois ja panna muki astianpesukoneeseen, mutta unohti asian hoputtaessaan lapsia kouluun.

Hänen miehensä on puolestaan aloittanut kuuman veden juomisen aamuisin kahvin sijaan, sillä se tekee miehen hengityksestä raikkaampaa. Mies oli luullut, että mukissa ollut keitetty vesi oli kaadettu hänelle ja tempaisi sen parempiin suihin. Mumsnetin käyttäjät ovat kehoittaneet naista pitämään ällöttävän vahingon salaisuutena aviomieheltään.