Tytär jäi kiinni koulukiusaamisesta – isä pakotti kävelemään 8 kilometriä kouluun

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vanhempien tehtävänä on opettaa jälkikasvulleen oikean ja väärän ero. Yhä useammin näkee lapsia, jotka käyttäytyvät huonosti puutteellisen kasvatuksen vuoksi. Tenavat tarvitsevat rakkauden lisäksi myös rajoja – molempia sopivassa suhteessa. Ohion Swantonissa asuva Matt Cox on antanut tyttärelleen opetuksen.

Pettymykset ja rangaistukset kuuluvat myös lasten elämään silloin, jos he ovat tehneet väärin. Harmillista on se, että aiheellinen jälkikasvun ojentaminen lienee nykyään viraalivideon arvoista. Eräs isä kuitenkin päätti antaa tyttärelleen tärkeän opetuksen. Coxin lapsi oli heitetty toistamiseen ulos koulubussin kyydistä, koska oli kiusannut muita. Tytön isä ei hyväksy kiusaamista missään muodossa.

Kun tytär kertoi tarvitsevansa kyydin kouluun saadessaan porttikiellon bussiin, pani isä lapsen kävelemään. Hän seurasi autolla, että kiusaaja pääsi turvallisesti perille. Opetus meni varmasti perille, sillä jos hölmöilee, on myös seurauksista vastattava itse.

– Tänään tyttäreni kävelee kouluun kahdeksan kilometriä +2 celsiusasteessa. Tiedän, että monet vanhemmat ovat eri mieltä kanssani, mutta se ei haittaa. Tunnen tekeväni oikein. Haluan antaa tyttärelleni opetuksen ja lopettaa hänen harjoittamansa kiusaamisen.

Ohio dad makes his bullying daughter walk to school

"Let me make this extremely clear: Bullying is unacceptable."Ohio dad makes his 10-year-old daughter walk 5 miles to school in 36-degree weather after she got suspended from the bus for bullying another student. https://abcn.ws/2RDNBS2

Publiée par ABC News sur Mercredi 5 décembre 2018