Askartele majakkakoriste saviruukuista – loistaa auringoenergilla pimeällä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ensi kesän puutarhakauden suunnittelu alkaa pian vuodenvaihteen jälkeen. Kevät saa jo muutaman kuukauden kuluttua kasvit kukkimaan ja sadon kasvamaan. Lifestyle-sivusto Nifty vinkkasi hauskan keinon askarrella puutarhaan majakkakoristeita vanhoista saviruukuista.

Majakkakoristeet sopivat erityisesti kesämökin pihalle. Merihenkinen askartelu syntyy helposti, kun maalaa ensin kolmen kokoisiasaviruukkuja haluamallaan värillä ja tekee sen kylkeen ikkunaa muistuttavan kuvion. Sen jälkeen voi maalata ruukkualustan sinisellä muistuttamaan majakan alla olevaa vettä.

Saviruukut kasataan sen jälkeen ylösalaisin päällekkäin alustan päälle. Majakkaa muistuttavan rakennelman päälle voi liimata aurinkoenergialla toimivan pihavalaisimen. Majakkaan saa luotua pieniä yksityiskohtia köysien ja eri väristen maalien avulla.

Flower Pot Lighthouse

Spruce up your garden with this flower pot lighthouse

Publiée par Nifty sur Mercredi 6 juin 2018