Amanda Harkimo nautiskeli rantaelämästä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityjulkkis Amanda Harkimo nähtiin taannoin televisiossa Martina ja hengenpelastajat -ohjelmasarjassa, minkä jälkeen hän aiheutti kohun paljastettuaan kilpailun voittonsa Ruotsin Paratiisihotelli-ohjelmassa. Sittemmin Amanda oli mukana Temptation Island Suomi -ohjelmassa ja lisäksi julkaisee aktiivisesti kuvaan sosiaalisessa mediassa.

Tällä kertaa Amanda nähdään poseeraamassa upeissa mustissa bikineissä, jotka paljastavat juuri sopivasti hänen treenattua vartaloaan. Kuva on ikuistettu rantalomalla uimarannalla.

https://www.instagram.com/p/BqzuHfoAj-g/

Taannoin Amanda kertoi selvittäneensä DNA-testillä taustojaan.

– Tein DNA testin jotta saisin tietää mistä tummat piirteeni tulevat.. 71,9 % olen Suomalainen ja yllätykseksi tuli kovana kakkosena 15,7 % Irlantilainen, Skotti ja Walesilainen. Anyhow, se tarkoittaa sitä että mulla on tänään juhlapäivä!! Happy St Patrick’s day y’all!! oi, Amanda Harkimo kirjoitti.