Essi Unkurin pakarat vievät huomion – kurvit miesten mieleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden 2017 Miss Suomi -kilpailussa mukavasti menestynyt finalisti Essi Unkuri valittiin jo 19-vuotiaana missifinalistina yleisön suosikiksi. Ammattikorkeakoulussa nykyisin opiskeleva missikaunotar nähdään pian myös elokuvaroolissa Biisonimafian MC Helper 3 -elokuvassa.

Viime päivinä Essi on julkaissut itsestään sosiaalisessa mediassa muutamia todella näyttäviä valokuvia, joissa hänet nähdään lomailemassa Karibian vesillä seilaavalla Harmony of the Seas -luksusristeilijällä sekä muun muassa Haitilla. Tuoreimmissa lomakuvissa missikaunotar nähdään keikistelemässä rannalla ja veneellä.

View this post on Instagram

Jamaican vibes 🇯🇲

A post shared by ℭssⅰ ℧nkuri (@essiunkuri) on

View this post on Instagram

you feel like summer

A post shared by ℭssⅰ ℧nkuri (@essiunkuri) on

View this post on Instagram

jussss me and my fav person

A post shared by ℭssⅰ ℧nkuri (@essiunkuri) on

View this post on Instagram

Yes, I like Pina Coladas💃🏼🎶

A post shared by ℭssⅰ ℧nkuri (@essiunkuri) on

Viime aikoina Essi Unkuri on julkaissut itsestään aktiivisesti kuvamateriaalia sosiaalisessa mediassa. Kerroimme muutama päivä sitten kuinka missikaunotar esitteli upeaa vartaloaan Instagramissa upeassa kuvassa yläosattomissa. Nyt sama kuvasarja on saanut jatkoa lähes yhtä rohkeasta mustavalkoisesta otoksesta.