Courtney Stodden on pian vapaa nainen – julkaisi sen kunniaksi alapääkuvan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Teinivaimona julkisuuteen noussut glamourmalli Courtney Stodden erosi aiemmin tänä vuonna huomattavasti itseään vanhemmasta näyttelijä Doug Hutchinsonista. Avioeroprosessi on ilmeisesti kesken, mutta Stodden on kiinnittänyt katseensa jo tulevaisuuteen.

– Vuosi 2019 tulee olemaan henkilökohtaisen vapauteni vuosi. Olen jo tovin pelännyt epätietoisuuden ja epävarmuuden vuoksi näyttää, kuka oikeasti olen. Nyt olen ymmärtänyt, että haavoittuvaisuudessa on voimaa. Arvissa on kauneutta. Pimeässä on valoa. Ja on olemassa tarpeeksi rohkeutta rakastaa itseäsi, Stodden kirjoittaa tuntemuksiaan Instagramissa.

Ajatelmien yhteyteen nainen on julkaissut rohkean kuvan alapäästään ja napakorulla varustetusta vatsastaan (linkki kuvaan). Courtney Stodden oli vain 16-vuotias mennessään erikoisluvalla naimisiin 34 vuotta vanhemman Doug Hutchinsonin kanssa. Hän on avoimesti kertonut sittemmin kärsineensä mielenterveysongelmista.