Mies liikehti oudosti rannalla – videon kuvaaja selvitti lopulta syyn

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kiinteistönvälittäjänä toimiva mies oli ollut La Jollan alueella Kaliforniassa näyttämässä asiakkaalle erästä asuntoa, kun hän oli huomannut rannalla erikoisia liikkeitä tekevän miehen. Mies alkoi kuvaamaan surffaajaa huvittuessaan hänen poikkeuksellisesta lämmittelyrutiinistaan.

YouTube-videolla nähdään miten rannalla surffaussessioonsa valmistautuva mies lämmittelee. Ennen fyysisesti rankkaa surffausta lihasten lämmittely ja venytteleminen onkin tärkeää, mutta tässä tapauksessa miehen suorittamat liikkeet näyttivät kuitenkin melko erikoisilta.

Aluksi kuvaaja luuli miehen hassuttelevan, mutta myöhemmin hänelle kävi ilmi, että surffaaja oli hyvin tosissaan liikkeidensä kanssa. Hetken aikaa kestäneen käsien heiluttamisen jälkeen mies oli laittanut märkäpuvun ylleen ja suunnannut mereen.