StaraTV: Suomalaishotelli Euroopan parhaaksi – tältä se näyttää

Koti & Asuminen Lifestyle Matkailu StaraTV Viihde · Stara.fi

Ylläsjärven kylässä sijaitseva Aurora Estate on valittu Euroopan parhaaksi uudeksi hotelliksi Boutique Hotel Awards -kilpailussa Lontoossa. Aurora Estate oli ainoa ehdolle päässyt suomalainen hotelli. Ehdokkaat valitsee luksusmatkailuun erikoistuneiden ammattilaisten ja toimittajien raati. Nyt Keilailuklubi on tutustunut hotelliin.

Katso videoesittely tästäParhaan uuden hotellin palkinnon voittanut Aurora Estate on Sirly Schinmannin ja Heidi Seikkulan vuonna 2015 perustama boutique-hotelli ja ravintola. Kahden nuoren naisen konseptoimassa Aurora Estate -hotellissa on seitsemän uniikkia huonetta, 50-paikkainen fine dining -ravintola, tilausravintolana toimiva Tentipi-teltta sekä pieni saunamaailma.

Schinmann ja Seikkula ovat suunnitelleet kaiken rakennuksesta alkaen itse. Asiakas saa hotellissa koko lomansa ajan palvelua ja hemmottelua lähtien pöytiin tarjoillusta aamiaisesta. Master Chef -ohjelmasta uransa aloittanut Sirly Schinmann on tuonut Lappiin perinteitä ja makuja kunnioittavan modernin tyylin. Aurora Estaten ravintolan raaka-aineet tuodaan läheltä, poro savustetaan savusaunassa ja kalat ovat aina villejä.

Seikkulan ja Schinmannin väsymätön työ ja halu tehdä jotain omaa, joka jää historiaan, on tuottanut tunnustusta. Ravintola on arvioitu kansainvälisellä TripAdvisor.com-matkailusivustolla viiden tähden arvoiseksi ja se pääsi myös Lapin fine dining top 10 -listalle jo toisena toimintavuonnaan.