Miss World 2018 valittiin – voittajaksi Meksikon Vanessa Ponce de Leon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman kaunein nainen on taas valittu. Miss World 2018 on meksikolainen Vanessa Ponce de Leon. Miss Meksiko valittiin maailman kauneimmaksi naiseksi lauantaina Kiinassa Sanyan kaupungissa järjestetyssä kilpailussa.

– En voi uskoa tätä, en todella voi uskoa tätä. Ajattelin, että jokainen tyttö olisi ansainnut voittaa. Olen heistä ylpeä ja tulen edustamaan keitä kaikkia. Teen niin paljon kuin kykenen siinä ajassa, jonka saan. Kiitos kaikille, missikaunotar Vanessa Ponce de Leon kertoi voittonsa jälkeen.

Ensimmäiseksi perintöprinsessaksi kruunattiin Miss Thaimaa Nicolene Limsnukan ja toiseksi perintöprinsessaksi Miss Uganda Quiin Abenakyo. Muut finaaliin saakka päässeet kaunottaret tulivat Valko-Venäjältä, Ranskasta, Skotlannista, Jamaikalta, Martiniquelta, Panamasta, Mauritiukselta, Ugandasta, Nepalista ja Uudesta-Seelannista.