Känniääliö hyökkäsi kodittoman telttaan – poliisikin ihmeissään sikailusta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ihmiskunnassa on tunnetusti myös niin sanottuja geenialtaan matalan pään uimareita, jollaisia joistain kuoriutuu nauttittuaan alkoholia. Nyt Britanniassa on tallentunut poliisin valvontakameran videolle juuri tällaisia henkilöitä.

Humbersiden poliisi julkaisi Facebookissa karun videon, jolla nähdään miten känniääliö päättää hyökätä täysin varoittamatta ovisyvennyksessä sijaitsevaan kodittoman telttaan. Mies ottaa vauhtia ja liikuttaa ruhonsa suurella nopeudella jalat edellä keskelle telttaa, jossa nukkui tekohetkellä kaksi ihmistä.

Whitefriargatessa sattuneen välikohtauksen jälkeen poliisi pyytää nyt paikallisilta ihmisiltä tietoja videon henkilöistä, jotta heidät saadaan kiinni. Onneksi teltassa olleet henkilöt eivät saaneet iskussa vammoja.