Mitä ihmettä? McDonald’s järjestää reivit Los Angelesissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pikaruokajätti järjestää huomenna Los Angelesin Globe Theatressa konemusiikkitapahtuman, jossa esiintyy maineikas filippiiniläinen DJ Manila Killa. Reivit alkavat aamukuudelta.

Muusikko Manila Killan tuorein sinkku on nimeltään Wake Up Call. DJ tekee nyt yhteistyötä maailman suurimman hampurilaisravintolan kanssa järjestäen aamukuudelta alkavan konemusiikkitapahtuman Los Angelesissa. Tapahtumassa tarjoillaan pikaruokalan aamupala-aterioita tanssijoille.

McDonald’sin Rise n’ Rave -tapahtumaan pääsevät kaikki tällä viikolla Breakfast Triple Sack -aterian ostaneet. Asiakkaiden tulee näyttää kuittia Globe Theatren ovella. Tapahtuma kestää kaksi tuntia, jonka jälkeen tanssijat voivat suunnata töihin, Global Dance Electronic uutisoi.