Äiti löysi kadonneen poikansa räppärin musiikkivideolta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lapsen katoaminen on vanhemmille aina traaginen tilanne, vaikka lapsi olisi jo täysi-ikäinen. Nyt eräs englantilainen perheenäiti on joutunut erikoiseen tilanteeseen, kun hänen kadonnut poikansa löytyi yllättäen räppäri Bugzy Malonen musiikkivideolta. Tarinalla oli siis onnellinen loppu.

Asiasta uutisoineen Britannian yleisradioyhtiö BBC 1Xtra -ohjelman mukaan Bugzy Malone, oikealta nimeltään Aaron Davis, halusi tehdä musiikkivideon ilman niissä tavallisesti käytettäviä näyttelijöitä. Räppäri halusi videolleen aitoja kodittomia ihmisiä, ja mukaan päätyi myös manchesteriläinen nuori mieshenkilö, joka oli aiemmin ilmoitettu kadonneeksi.

– Haimme musiikkivideoon aitoja kodittomia ihmisiä. Meillä oli mahdollisuus tavata heitä ja antaa heille jotain pientä. Haimme mukaan Manchesterin kaduilla asuvia ihmisiä. Myöhemmin erään mukana olleen miehen äiti lähetti viestin ja kertoi miehen kadonneen yli kuusi kuukautta aiemmin. Äiti näki poikansa videollani ja etsi hänet käsiinsä, yllätyskäänteestä ylpeä Bugzy Malone kertoi elokuussa julkaistun kappaleensa musiikkivideosta.

Räppärin tietojen mukaan nuori mies oli yrittänyt itsemurhaa, mutta nyt hän asuu taas perheensä kanssa. Kaiken lisäksi entinen koditon on löytänyt rinnalleen tyttöystävän.